We voeren de druk op……

De afgelopen week stond in het teken van auto’s. 2 transporten naar Nederland gegaan, totaal 6 auto’s en er is er 1 opgehaald. Een andere auto zoekt nog een nieuwe eigenaar, want de koper is afgehaakt. En onze eigen Berlingo is alvast verkocht. Naast al de beslommeringen en werk wat de transporten met zich meebrengen, ook nog tijd gehad voor de nodige voorbereidingen. En natuurlijk zijn deze transporten ook een afronding van Ton zijn werk. De garage wordt steeds leger!!

Het was een week met veel regen, dus weinig buiten kunnen doen. Des al niet te min van alles gedaan. In de Magirus kleine afwerk klusjes gerealiseerd, In de cabine is het gordijntje, wat door mijn moeder is gehaakt, opgehangen. We zijn een middagje in Brive wezen shoppen, en goed geslaagd voor de nog ontbrekende spullen. Er zijn weer 3 kratten met spullen naar de kringloop gegaan, en ook een zak met kleding.

gehaakt gordijntje

Ja, en de druk wordt opgevoerd! De huurders die 1 mei zouden komen, komen een weekje eerder op ons verzoek, zodat we de nodige administratie kunnen regelen voor 1 mei. Dat betekend dat we opeens nog maar een klein maandje de tijd hebben om het huis op orde te hebben. Het wordt dus goed plannen de komende tijd. We lopen aardig op schema, dus het moet lukken.

nieuwe deurmat

Ook komen er steeds meer laatste keren. Zo zal ik de komende week voor het laatst in de kringloop werken, zodat ik me daarna volledig op ons vertrek kan focussen. Ook zal ik mijn laatste Franse les gaan volgen. Het laatste ritje in de Berlingo was een feit. En zo zullen er nog meer laatste keren volgen de komende weken. Maar al die laatste keren maken ook ruimte voor een nieuw begin !! Geen weg meer terug !!

5 gedachten over “We voeren de druk op……”

  1. Spannend allemaal hoor en ik zal je missen bij de lessen. Het was altijd erg gezellig en je was een serieuze leerling! Hopelijk heb je op je tocht af en toe nog profijt van je Frans….

    1. Ik zal de gezellige lessen ook missen !! Ik heb veel van je geleerd, waar ik zeker de rest van mijn leven plezier van zal hebben, waar ook ter wereld !!

  2. We leven met jullie mee. Hectisch, hectisch,, maarrrrrr, als je eenmaal aan boord bent, leeft, woont, daalt de rust. Valt alles van jullie af,,, en weet je,, je hoeft daarna nooit meer een koffer of reistas in te pakken. Nooit meer van. Is het licht uit , gas uit, waar zijn de passen etc etc… Zoals de berbers zeggen, relax, relax…Ja echt, in de woestijn. ((Waar je dus heel veel aan je frans hebt.)) EN dan rustig???? naar jullie trouwdag. Tot over een paar weken. Liefs uit NAT Portugal.

    1. En dan komen wij ergens tussen ongeveer 13 en 17 april ook nog eens langswieberen om te zien of jullie huisje in de komende jaren iets voor ons zou kunnen zijn om te huren; we zullen niet in de weg lopen!

      1. Geen probleem hoor! Wie weet kunnen we nog wat helpende handjes gebruiken 🙂 Ons huisje is voorlopig al verhuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *