Ruimen

In de huiskamer liggen 2 halfvolle vuilniszakken, 1 voor plastic, papier en blik (wat hier bij elkaar in kan) en 1 voor restafval. Lades en kastjes worden leeggeruimd. De slaapkamer beneden in een sorteerruimte geworden. Zakje voor hem, kratje voor haar, bak voor de kringloop, krat voor spullen waar we geen afscheid van kunnen nemen en een kratje voor spullen die meegaan.

De grote kast is al leeg, die verhuist maandag naar een vriendin. Ook de spullen die daar uitkwamen zijn in het “sorteercentrum” beland. De keuken staat nu een beetje vol, want er moet ook nog geleefd worden, en ook nog genoeg borden en bestek zijn voor alle gasten die nog langskomen, want er zijn nog heel veel last minute bezoekers. Ook de afgelopen week viste gehad, wat overigens erg gezellig is, en een leuke afwisseling tussen al het ruimen door.

lege kast

        Dan is er ook nog gewerkt aan de Magirus natuurlijk. De reserve band ligt op de imperiaal op de cabine.

reserveband op de cabine

En ook de fietsen hebben hun plekje gekregen. De luchtdruktanks voor de remmen, die lekten, worden gerepareerd. Het lijstje met “to-do” dingen wordt steeds kleiner.

fietsenrek in de maak
de fetsen op hun plekje

Zo langzamerhand wordt het huis steeds leger en de Magirus steeds voller. Komende week gaan we een testrit maken naar de Aveyron. Daar staan in een schuur nog spullen die er uit moeten. Tijdens deze rit kunnen we kijken of alle gerepareerde technische mankementen nu voldoen. We blijven daar dan een nachtje slapen.

6 gedachten over “Ruimen”

  1. Jullie zijn goed bezig en wat een aktiviteiten.
    Fijn om samen aan jullie droom te werken!
    Wij blijven jullie volgen.
    Frank en Thea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *