Tipi te huur

Van april tot en met september hebben we op ons land een mooie tipi te huur voor 2 personen.

Wil je even helemaal tot rust komen? Wil je ervaren hoe het is om “off-grid” te leven, kom dan bij ons langs.

De tipi staat in een apart deel van ons land, geheel privé. Er zijn 2 1-persoons bedden, een tafeltje en 2 stoeltjes in de tipi. Ook is er een gaspit om thee en koffie (is aanwezig) te zetten . Buiten eveneens een tafel en stoelen en een hangmat. Achter de tipi is een buiten douche. Er is geen stromen water, maar natuurlijk zorgen we dat er voldoende water aanwezig is. In het voorjaar en begin zomer, is het mogelijk om te baden in de beek of in de natuurlijke pool, onder de waterval. Er is een compost toilet. De tipi heeft elektra via een zonnepaneel.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een grote buitenkeuken en indien gewenst kan je tegen een kleine vergoeding mee eten.

Op 5 minuten rijden is er een groot stuwmeer, waar verschillende strandjes zijn en waar je prima kunt zwemmen. In de omgeving zijn ook verschillende rivierstranden.

Op een uur rijden bevindt zich de hoogste berg van het vaste land van Portugal, de Torre 1998 m. Zeker de moeite waard om te bezoeken. In de winter ligt hier sneeuw en kan er geskied worden!

Het dorp Ninho do Acor ligt op 3 km afstand, evenals Tinalhas. In beide plaatsen zijn kleine winkeltjes aanwezig. In Alcains is een Intermarché. In Castelo Branco, 25 minuten rijden, zijn alle soorten winkels te vinden.

Prijs €25 per nacht.