10 weken

En de tijd tikt door.

Over 10 weken is het 1 mei, onze streef datum. De afgelopen week heeft Ton de vloer gelegd in de Magirus. Alvorens de tafel terug te plaatsen, moeten er eerst 2 lades in de bank geplaatst worden. Het afgelopen weekend bezig geweest met het plaatsen van spullen in verschillende kratten in het laadruim. Dit om uit te zoeken wat er wel en niet meekan. Om na te denken wat waar moet. Het laadruim is niet altijd bereikbaar, althans niet snel, omdat de motor er nog achter komt te staan en dan de deur dus niet meer open kan. Vandaar dat er in het ruim spullen moeten komen die je alleen nodig hebt als je langer op 1 plek staat. Andere spullen moeten in de laadruimtes aan de zijkant, maar daar is beperkt ruimte, of onder de zitbank. Zo moet er dus over van alles nagedacht worden. Natuurlijk zullen we, eenmaal onderweg, tegen van alles aanlopen wat onpraktisch is en zal er nog menig interne verhuizing en wellicht verbouwing plaats vinden.

Ook ben ik nog steeds dingen aan het leren over het maken van de website. Het blijft een rare taal, al die termen. Ben me nu aan het inlezen over SEO, dat is een ding waardoor je sneller bent te vinden via google, simpel gezegd. Ben er nog niet helemaal achter hoe het werkt.

Dan de nodige regelzaakjes. Natuurlijk stonden we afgelopen week weer eens voor een dichte deur bij de kamer van koophandel, ze hadden de boel een dagje dichtgegooid, tja, dus later in de week er weer heen, en toen was de juiste persoon niet aanwezig. Deze week dus poging nummer 3.

Deze week heeft Ton een druk programma in de garage, dus zal er minder tijd voor de Magirus zijn. Ik zal me vooral bezig houden met spullen in huis uitzoeken die weg kunnen. Het ruimt al lekker op.

Eén gedachte over “10 weken”

  1. Kan er niet eerst gebeld worden naar dat kantoor v d kamer v K??? Gaat zo wel een hoop tijd inzitten. En,,,,,hoelang duurt het voor het op papier staat?. Anders gewoon met Maggy voor de deur parkeren TOT. Wij hebben kennissen die gebruiken Pindat , makkelijk en ook met foto, s.. niets voor jullie? ? Werk je nog wel in de kringloop? ? Wij nu in Martil, wolkbreuk gehad,,,,,, morgen -_ is dinsdag OVER . Hopelijk beter weer in spanje. Liefs uit nog net…..mooi marokko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *