nog 11 weken

De tijd tikt door, nog 11 weken voor het min of meer geplande vertrek. We streven ernaar om 1 mei ons huis over te kunnen dragen aan onze huurders. Misschien dat we zelf dan nog even op een in de nabijheid gelegen camperplek gaan staan, maar dat zien we dan wel weer. We moeten immers ook onze auto’s verkopen, en het is de vraag of dit precies voor die datum gaat lukken.

We hebben een weekschema gemaakt, met dingen die we in elke week willen realiseren. Ja, we beginnen nu echt met aftellen. Ton heeft de afgelopen 2 weken veel handel gedreven, en ons gewenste vertrek budget is hiermee bereikt. Zijn werkzaamheden lopen nu echt op zijn eindje.

Deze week naar de notaris om een huurcontract op te stellen, en straks gaan we naar de kamer van koophandel, om te zien of we onze inkomsten van de verhuur kunnen opgeven als werkzaamheden, zodat we een basis ziektekostenverzekering houden. Regelzaakjes, maar absoluut belangrijk!

Deze week zal de vloer verder gelegd worden in de Magirus, de tafel komt er weer in te staan. Deze was verwijderd ivm de lekkages. En er zijn nog tal van kleine dingen die we gaan aanpakken. We willen ons echt aan onze planning houden.

Op naar de volgende week !

2 gedachten over “nog 11 weken”

  1. Het klinkt allemaal geweldig, hopelijk gaat alles zoals jullie het graag willen. Die c plek ,, is dat bij die bekende brug?? Zeker leuk, vooral voor de honden. Werk ze…en heel veel succes bij alle voorbereidingen. Jan e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *