30 Januari

 

De eerste maand van het jaar zit er bijna op. We kruipen langzaam naar onze, nog steeds niet bekende, vertrekdatum in het voorjaar.We hebben inmiddels huurders voor ons huis gevonden. We waren eerst van plan om het aan toeristen te verhuren, maar bij nader inzien is toch de keuze op permanente verhuur gevallen.We zullen deze week een afspraak met de notaris maken voor het opstellen van een huurcontract.
De Magirus staat nu voor het huis, elke dag worden er klusjes verricht.Zo zijn alle kastjes nu opgehangen en geverfd en is Ton nu bezig met het leggen van de vloer.De lekkage is ook verholpen, het plafond, wat geverfd is, zit er weer in. Ja onze energie gaat nu echt uit naar het afmaken van ons rollend huis. We hebben nog een waslijst met klusjes, dus we zijn nog wel even zoet.Maar het is fijn om er weer mee bezig te zijn, langzaam maar zeker toewerken naar ons vertrek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *