Website bouwen 1

Het bouwen van een website is niet altijd even eenvoudig. Maar al doende leert men.
Zo hebben we nu de blog op een aparte pagina gezet, op deze pagina kun je alle voorgaande bogs ook eenvoudig lezen, nadeel is echter dat je met het pijltje terug moet naar de rest van de website. Toch is het fijn voor ons om de blog op deze manier te schrijven, dus houden we het zo.
De kleuren van de website zijn ook wisselend. Ben nog aan het uitzoeken welke nu het passends is, ach, en zo is het eigenlijk met alles. Uitproberen, veranderen, terug draaien.
Je kunt je nu ook inschrijven op onze website. Dat wil zeggen, we sturen je een bericht als er weer een nieuwe blog, of andere items geplaatst zijn. Zo hoef je niets te missen van onze avonturen die komen gaan !! Natuurlijk plaatsen we het ook op Facebook, maar niet iedereen heeft dat. Meld je dus aan!!
Plug-ins plaatsen. Paar weken geleden had ik nog nooit van dat woord gehoord. Codes in HTLM, het zijn voor mij allemaal abracadabra woorden, die me weinig tot niets zeggen. Ik chat daarom ook regelmatig met de helpdesk, ze zullen me inmiddels wel kennen….die met die domme vragen. Gelukkig komen ze zelf ook niet altijd uit het probleem. Er gaan heel wat uren inzitten. niet erg op winterse dagen.
Nu de dagen zichtbaar gaan lengen, en de temperaturen langzaam weer gaan stijgen, lonken er andere bezigheden. Dus ik denk dat de uren achter mijn laptop iets minder zullen worden.
De aandacht wordt weer verplaatst naar de Magirus. Een plan maken voor de indeling. Wat kan mee, en wat gaat naar de kringloop? Dingen die de komende tijd uitgezocht gaan worden.
Zoals al eerder gezegd; er is nog een hoop te doen…….maar leuk werk !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *