Ruimen en Regelen

Nog 8 weken de tijd !

Afgelopen week heeft het veel geregend, dus aan het motorrek kon niet echt gebouwd worden, veel te nat buiten. Wel heeft Ton in de garage onderdelen op maat gemaakt. Binnen in de Magirus zijn kleine klusjes afgemaakt. In de keuken zijn nog wat schapjes gekomen om (wek) potten op te zetten, er is een rolgordijn opgehangen voor het electra paneel. We hebben een luifel besteld, die wordt op maat gemaakt. Kunnen we aan de wagen vastmaken.

Natuurlijk zijn er ook nog genoeg regelzaken. Zo hebben we (voor degene die het nog niet weten) besloten om te gaan trouwen in Nederland. 17 mei geven we elkaar het ja woord in het gemeentehuis van Deventer. Geen groot feest, maar een intiem samen zijn met onze familie. Hier moest natuurlijk ook het nodige voor geregeld worden, want als Nederlander in het buitenland wonend, komt daar toch net weer iets meer bij kijken, als dat je gewoon in het land woont, maar goed, het is wel stukken makkelijker als een samenlevingscontract in Frankrijk regelen !!  Over veel dingen moesten we opeens na gaan denken; wat doen we aan, wie nodigen we uit, hoe geven we de dag invulling, willen we ringen, zo ja, welke, een trouwambtenaar zoeken enz enz.  Uiteindelijk is alles in de afgelopen week in gang gezet en zijn we er uit hoe we de dag willen vieren.           Een mooi begin van ons bestaan als nomade en onze oneindige huwelijksreis !!

Onze nieuwe manier van leven in ons rijdend huis, als echtgenoten . Samen het nieuwe avontuur aan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *