lief en leed

Lief en leed liggen dicht bij elkaar.Zo kon ik vorige week het heugelijke nieuws melden over onze trouwplannen. Deze week is er minder goed nieuws.

We hebben afscheid genomen van onze trouwe vriend Moritz. Hij is vertrokken op zijn eigen reis. Zijn leven was op. Zijn benen wilden hem na 17 jaar en 4 maanden niet langer dragen. De dierenarts is gekomen en heeft hem heel rustig in laten slapen. We missen hem enorm, maar het is ook goed zo. Hij had zelf al laten blijken niet meer te willen reizen. Hij wilde het liefst hier blijven. We zijn blij voor hem, hij heeft een mooi en lang leven gehad.

Ondanks ons verdriet, is er verder gewerkt aan de voorbereidingen voor ons vertrek. Er zijn weer de nodige dozen met spullen naar de kringloop gebracht. Onze kasten worden steeds leger. Ton is nog druk bezig met het motorrek. De komende week wordt het droog en warm weer en we hopen dan ook dat het lukt om het rek af te krijgen.

2 gedachten over “lief en leed”

  1. Goh meissie, wat hebben jullie dat mooi beschreven. Zo voelt het ook echt . Goed,, dat jullie verder lekker bezig zijn, ,hou je nog wel spullen over om onderweg ((bijv marokko weg te geven? Krijg je soms heel leuke reacties, cq, uitnodigingen voor thee enzo. Maar zo een klus als dat motorrek,, daar zit jouw handige (lees techniesche ) man toch niet mee.??? Ik heb die kerst foto, s van jullie nog eens bekeken, die geweldige lol, ook de honden met kerstmuts, fantastische herinneringen. Ga lekker door samen en TOT ? Liefs uit Messines.

  2. Very sad week, Phil sends his condolences. I have tears in my eyes when I see a photo of Moritz but then smiled when I saw the photo of Ton’s legs under your truck.
    See you soon x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *