Nog 6 weken

Over 6 weken is het 1 mei. De tijd gaat dringen, nog zoveel te doen, maar eveneens al heel veel gedaan!

De afgelopen week was het prachtig weer, dus prima weer om het motorrek af te bouwen. Ton is er dagelijks mee bezig geweest. Het resultaat mag er zijn. Achter de Magirus was een heuse werkplaats ontstaan, zelfs het lasapparaat was hierheen gebracht. Morgen wordt er weer regen voorspelt, dus de klus is net op tijd geklaard . Zie hieronder het resultaat.

 

We hebben besloten om de mobilet niet mee te nemen, deze is inmiddels verkocht. We hebben er geen plek voor. Het gaan dus toch 2 fietsen worden. Deze zullen op het dak of tussen de cabine en de bak in komen. Dat wordt nog even puzzelen. De fietsen schaffen we ws in Nederland aan, dus we hebben nog even de tijd om hierover na te denken. Het tweede reserve wiel van de Magirus zal op de cabine geplaatst worden. Hier komt dan eerst een imperiaal op. Het andere wiel staat in de laadruimte.

Ook in de Magirus aan het werk geweest. Zo is het vloertje onder de kachel betegeld. De koelkast heeft een ander kleurtje gekregen en ook is er nog een wand geverfd. De dakluiken zijn afgewerkt en er is vliegengaas gemaakt voor de luiken, tegen de muggen.

Vloertje onder de kachel
koelkastdeur in de kleur van de keuken
geverfde wand
afgewerkt luik

Natuurlijk moeten er ondertussen ook andere dingen geregeld worden. Zo zal de komende week de Berlingo naar de APK keuring gaan, om hem vervolgens in de verkoop te zetten.

De dagelijkse zaken lopen ook gewoon door, net als het onderhoud in en rond het huis. Deze week heeft de grasmat zijn eerste knipbeurt gehad. Het begin van de lente!! De eerste tulpen staan ook in bloei, ja de winter is nu echt voorbij. De dagen zijn langer, dus meer energie en langer de tijd om door te klussen, wat ons natuurlijk goed uitkomt.

3 gedachten over “Nog 6 weken”

  1. Jongens nog aan toe. Het wordt steeds spannender.. wat ziet het er al goed uit. Het rek is demontabel gemaakt denk ik, vanwege de deur.. Ja een imperiaal is voor een hoop dingen geweldig,,,, groot brandhout enzo, extra dakkoffer, grote onderdelen, weet ik veel. Over een paar weken komen we maggy in het echt zien. Wij zijn reuze benieuwd. Nog heel veel plezier met alle voorbereidingen en werkzaamheden. Kus 4 y 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *