Een prachtige week

We zijn nog aan het bijkomen van een prachtige week. Deze begon ruim een week geleden in Tiel waar we onze trouwringen zelf hebben gemaakt bij atelier Nubiar. Dit was echt super om te doen en ook prima verzorgt met koffie, thee lekkers, ja zelfs ijs met verse aardbeien en slagroom! We waren erg tevreden over het resultaat. Later deze week ontvingen we een filmpje van de middag, een ontzettend leuke herinnering. (www.nubiar.nl)

bewerken
solderen
onze ringen

De volgende stop was Deventer, waar we veel bezoek kregen op ons plekje op camping De Worp, pal aan de IJssel. De laatste inkopen werden gedaan, en dinsdag waren we klaar voor onze grote dag! De weergoden hadden het goed met ons voor. Op woensdag was het maar liefst 28 graden en stralend weer. Van de trouwerij helaas nog maar weinig foto’s, deze krijgen we volgende week, dus nog even geduld…… Maar hier al vast een

paar kiekjes. Lotte mocht niet mee de trouwzaal in, maar de bode heeft geholpen om haar toch naar binnen te smokkelen, waar ze in een hoekje mocht liggen, zodat ze er bij aanwezig was. Na afloop zijn we met het pontje overgevaren naar het IJsselhotel, waar we een high tea genoten met onze familie en getuigen. Heerlijk op het terras onder de parasol. Het was een fantastische dag waar we met veel plezier op terug kijken.

Mijn ouders waren een midweek in Deventer. Donderdagavond zijn we met ze uit eten geweest. Ze hebben ons uitgezwaaid toen we het pontje terug namen naar de camping.

paps en mams

Vrijdagavond waren we bij Harry en Josine uitgenodigd om te eten, en wat een verrassing…Jan, Aksel en Daniel waren ook uitgenodigd. Het was een mini reünie van het Rondje Zwarte Zee! Erg gezellig!

Zaterdag hebben we opgebroken en zijn na een bezoekje aan Liesbeth en Peter richting Emmen vertrokken, waar we nu staan op camping Buitenland. Erg mooie en leuke plek. Men kan hier zelf huisjes bouwen en dit via de camping weer verhuren, dus de mooiste bouwwerken komen hier te staan…..is dit dan de plek om een mini earthship te bouwen??? We genieten na van een heerlijke week en dromen ondertussen verder !

11 gedachten over “Een prachtige week”

 1. Zo leuk voor je Annemiek!! Mooi die ringen. En nu getrouwd……haha, dat is toch wel echt heel romantisch! Ik wens jullie dat de romantiek zich voortzet gedurende de rest van jullie leven, geniet van elkaar!

 2. He,,, eindelijk een berichtje. Nogmaals van harte met jullie trouwdag en,,,, wat zagen jullie er schitterend uit. En,,,wat een ontzettende bof met dat weer,, het was jullie dus echt gegund. Wat grappig dat lotte er toch bij was, hoort toch zo..ben heel erg benieuwd naar de rest van jullie foto,s…. nog fijne bruidsdagen en wanneer naar Noorwegen? ?? Liefs van ons

  1. Hangt even af wat Ton zijn tandarts zegt over zijn gebit (second opinion).We hopen volgende week te vertrekken naar het noorden.
   Ook wij zijn benieuwd naar de foto’s!! Ton zijn broer heeft ze gemaakt en gaat ze pas als hij terug is in Moskou bewerken en opsturen, dus we moeten nog een paar dagen geduld hebben.

 3. jeeempie, ik dacht “ff kijken wanneer ze ook alweer gingen trouwen”….pffff tis al beurd!?!
  Nah lievers, van HARTE veel liefde, geluk en alle moois op jullie trouw(e)weg, en met n
  prachtige zonnedag&jullie zo mooi stralend kan dat niet anders dan alle goeds brengen!!
  Dikke geluksknuffs met lievs, VonXXx

 4. Wow, jullie stralen, zo mooi om te zien. En wat gaaf die ringen zelf maken, past helemaal bij jullie.
  Een onvergetelijke dag zo te zien en lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *