In Nederland

Vorige week zondag aangekomen in Nederland, nadat we de nacht in België langs het kanaal hadden doorgebracht, tussen Brugge en Oostende.

bij de sluis
Lotte bij het kanaal
Ton aan het magneetvissen

In Bunnik het nieuwe huis van Rolf en Maria bewonderd, heerlijk gegeten met de dochters en hun vrienden en een prachtige avondwandeling gemaakt door Amelisweerd. Wat een schitterend gebied is dat. Je kunt je toch niet voorstellen dat de overheid er weer een stuk wil afsnoepen voor het verbreden van de A27. Doodzonde, zo een oeroud stukje bos, met prachtige bomen!

Bij Rolf en Maria

De volgende dag vertrokken naar Amsterdam, waar we op de camperplek in Noord hebben gestaan. Overgevaren met het pontje naar het centrum, waar het vreselijk druk was, wat een toeristen!! Een flinke beproeving voor ons boerderij hondje Lotte, die zich goed hield tussen de mensenmassa en het enge pontje. ’s Avonds heerlijk gegeten met vrienden bij Noorderlicht.

Bij Noorderlicht

Dinsdag naar Noordwijkerhout vertrokken, naar mijn ouders. Daar een paar dagen gebleven. Dagje shoppen in Haarlem, Ton naar de tandarts geweest. Het ziet er naar uit dat we in het najaar wat langer in Nederland zullen zijn ivm met Ton zijn gebitsrenovatie. Er zal het nodige moeten gebeuren in etappes. Als iemand nog een goede tip heeft waar we dan kunnen gaan staan, mag je het ons laten weten !!

Op het strand in Noordwijk

Gisteren aangekomen in Tiel. Onze fietsen, die we in Haarlem hebben gekocht, uitgeprobeerd in deze prachtige omgeving. Lotte voor het eerst naast de fiets meegelopen. Dat ging al snel erg goed. Het blijft ons verbazen hoe snel ze dingen leert. Ton is nu op de fiets op zoek naar een autospeciaalzaak, want gisteren verloren we een ruitenwisser. Hopelijk verdwaald hij niet. Vanmiddag gaan we bij een edelsmid zelf onze ringen maken voor ons huwelijk.

Langs de Linge

Morgen verder naar Deventer om ons verder voor te bereiden op onze trouwdag. Hopelijk hebben de weergoden het goed met ons voor. De weerberichten wisselen nogal, warm wordt het, maar het is de vraag of we het droog zullen houden. We zullen zien !!

8 gedachten over “In Nederland”

 1. Mooie camperplek weet ik niet, maar we zouden het leuk vinden als jullie bij ons een keer lang komen douchen en de was komen doen ?. De truck kan gewoon op de oprijlaan of op de dijk. We duimen voor het goede weer. Veel plezier xx Herman en Lieke

 2. Klinkt als druk-druk-druk, maar jullie zullen je ongetwijfeld vermaken.
  Ben benieuwd wat voor fietsjes jullie gekocht hebben.
  En zelf jullie ringen maken….smelt…hoe gaaf is dat? 🙂

  1. Valt mee hoor met de drukte, nog genoeg tijd over om te nixen en te genieten. En alle bezoekjes zijn ook erg leuk!
   We hebben Koga fietsen (27 versnellingen) gekocht bij Jan Hoedje in Haarlem. Prima adres voor de betere 2de hands fiets!!

 3. Hele fijne trouwdag met elkaar en jullie dierbaren! Volgens mij krijgen jullie prachtig weer. Zoals ik het nu zie wordt het woensdag 27 graden zonder kans op regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *