Wat we zoal doen

Al eerder schreef ik dat de dagen zoek raken als je op reis bent.  Ze raken zoek, maar zijn ook snel gevuld. Vervelen is er nooit bij. Het leven als nomade in zonnig en warm Griekenland begint aardig vorm te krijgen. Aan mooie plekken geen gebrek. We verhuizen van de ene mooie baai naar de andere, vaak beloont met een prachtige zonsondergang aan het einde van de dag..

De lucht was diep rood, helaas niet zo mooi op de foto.

De dagen dat we niet onderweg zijn, zijn snel gevuld. Er zijn altijd klusjes te doen, en het normale huishouden gaat ook gewoon door; de boodschappen, koken, afwassen, vegen en op plekken waar stromend water is kan de was gedaan worden.

Naast het zonnebaden, zwemmen, lezen en niets doen, behalve genieten, zijn we ook creatief bezig. Zo heeft Ton de houten palen die hij in Denemarken gevonden heeft, en sindsdien op het dak lagen, omgetoverd tot mooie “tent” stokken, waar we de luifel mee omhoog houden.

tentstok maken 

Onze Ross wordt ook steeds kleurrijker, naast het lied wat Ton al eerder op de zijkant van de wagen maakte, ben ik begonnen met het beschilderen van randen en met het verven van een mandala, welke enorm groot zal gaan worden.

Verder ben ik aan het breien. De trui voor Ton is klaar, en nu ben ik een hoes voor het dekbed aan het breien. Omdat we een 4 seizoenen dekbed hebben, ligt er vaak maar 1 deel daadwerkelijk op het bed, de ander ligt opgevouwen achterop, hier komt nu een hoes omheen.

We hebben van de week een snorkel gekocht, dus kunnen we nu ook genieten van de visjes die hier in de zee zwemmen. Ook heeft de kano zijn eerste tochtje op de zee gemaakt. Ach, en zo rijgen de dagen zich aaneen onder de brandende zon! Voorlopig blijft het ruim 25 graden en brengen we de dagen door in zwemkleding, en de avonden bij een kampvuurtje of thuis voor de buis!

Op het moment staan we samen met oude Duitse vrienden van Ton, Corinne en Willie, aan een mooie baai en koken en eten gezamenlijk. Een gezellige onderbreking van het met zijn tweeën zijn.

4 gedachten over “Wat we zoal doen”

  1. Hallo.
    Dat is dus gewoon genieten van het mooie en warme Griekenland. En wat zijn jullie toch creatief zeg. Helemaal leuk. Ik hoop dat Lotte ook weer lekker in haar velletje zit . Veel plezier nog en tot mails.
    Groetjes uit Noordwijkerhout.

  2. Je schrijft ,, koken we samen,,,,ik zie alleen maar blikjes… !!!! Ja gezellig hè,zo af en toe met leuke mensen optrekken,,breekt de SLEUR.!!!!! En wat zijn jullie weer lekker creatief bezig…enig. Het duurt alleen nog zolang dat wij dat alles in het echie zien.. .En zeker is Griekenland héél mooi ,,en zeker de peleponesis …wat is het plan , blijven jullie tot het voorjaar ??? Wij zijn nog steeds in de Jura,,,,ook zo mooi,,met nu ook hogere temperaturen. Eindelijk! Jongelui ,nog een heel fijne tijd met mooi weer , leuke ontmoetingen enzovoort., enzovoort. Lotte weer de oude ? bloedonderzoekuitslag goed ?? Is dit een woord voor Scrabble of wat. Dikke kus voor 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *