Het leven hier gaat door

Hallo, het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe blog. Dit keer 1 met een aantal filmpjes, zodat jullie kunnen zien wat we zoal gedaan hebben.

Sinds de vorige blog ben ik dagelijks live filmpjes gaan plaatsen op Facebook. Nu heeft niet iedereen Facebook natuurlijk, dus dacht ik dat het wel leuk was om ook hier wat filmpjes te plaatsen. Het is leuk om te horen dat veel mensen de dagelijkse filmpjes leuk vinden. Beetje Portugal in de Nederlandse woonkamers.

Ik hoop van harte dat iedereen gezond is. Hou vol allemaal!! Er komen weer betere tijden. Ons geduld wordt op de proef gesteld!

8-4
Filmpje van een week geleden, toen stonden we nog boven.
Verhuizen naar de zomerplek
Het huis

Dat waren ze. Ik had 1 lang filmpje gemaakt, maar dat lukte niet om die erop te zetten, dus zijn het een aantal kortere geworden. Liefs van ons.

3 gedachten over “Het leven hier gaat door”

  1. Dat ziet er idd.leuk uit. Op Facebook kijk ik zelden,geen electra , dan is de tel zo leeg..ennn het kost zoveel tijd…maar zo hebben we jullie ook weer even in beeld.. jammer dat we niet kunnen helpen met het huis!! De tuin gaat ook weer goed. Wanneer de 1e oogst van eigen groenten ,sla enzo? En ja,dat weer,wij weten er hier alles van. In Nederland zit iedereen in de zon… gelukkig maar,toch iets positiefs.. alles goed met het vee?? Hoe houdt Boris zich nu,getemd?? Werk ze lekker en vergeet niet te genieten van alles om je heen..liefs uit Portugal…..

  2. Hallo daar.
    Wat leuk dat jullie ons meegenomen hebben op een rondje over jullie landgoed, en wat mooi om te zien dat de natuur zich lekker niets van de crisis aantrekt. Wat zijn jullie toch lekker bezig.
    Mooi om te zien. Het is hard werken maar het geeft volgens mij super veel voldoening. Geniet van de natuur, van elkaar en tot de volgende keer.
    Groetjes uit Noordwijkerhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *