Korte update

Hallo allemaal. Hier even een kort bericht van ons. Zoals de meesten misschien wel hebben gehoord of gelezen zijn mijn ouders 5 weken na elkaar overleden. Ze hebben samen een mooi en lang leven gehad. Beiden werden 93 jaar oud Ton en ik zijn al bijna 3 weken in Nederland om het huis van mijn ouders leeg te ruimen en het klaar te maken voor de verkoop. Drukke weken waarin een hoop geregeld moet worden.

Komend weekend hopen we weer naar Portugal terug te reizen, met een volle bus en onze 3 honden. In Portugal wacht ons immers de olijfoogst. Dit jaar krijgen we hulp van Sanne, Ton’s dochter en een aantal vrienden van haar en 2 Duitse vrienden. We hopen op mooi pluk weer en een goede oogst.

Andere jaren kwamen we de olie in december naar NL brengen. Dit jaar zit dat er helaas niet in. Na de olijfoogst zijn wij toe aan rust. Misschien dat we in januari komen, en als ons dat niet lukt, dan zullen we in de zomer van 2022 met de bestellingen naar NL rijden.

Mochten jullie nu spullen besteld hebben die jullie als kerst cadeautjes wilden geven, en het daarom nu liever afbestellen, dan hebben we daar alle begrip voor. Laat het gerust weten.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van ons wel en wee, en laten tijdig weten wanneer we weer naar Nederland rijden om jullie bestellingen af te leveren.

En bestellen kan nog altijd !!

7 gedachten over “Korte update”

 1. Ja,joh. Wij dachten al,hoe gaat het nu met de olijven. Zo te horen dus genoeg hulp,wat ontzettend fijn… Wat een nare tijd voor jull geweest,,, en nog.. Hopelijk komt alles goed, zonder complicaties… Heel goede reis terug.. liefs uit de Elzas.

 2. Lieve Annemieke en Ton.
  Wat waren het hectische weken voor jullie. Ik wens jullie een goede reis terug en een mooie oogst. Super leuk dat Sanne en haar vrienden mee komen helpen.
  Liefs en groetjes van Ria.

  1. Lieve Ria. Het zijn nu echt de laatste loodjes deze week. We waren erg blij met je hulp vorige week. Kom gerust nog langs voor een bakkie als je zin hebt. Liefs van ons.

 3. Hoi Annemieke en Ton, wat een tijd en verdriet zo kort na elkaar. Ook wij wensen jullie sterkte komende periode. Fijn dat er zo een oplossing is gevonden voor het vele werk. En voor mij hoef je je niet druk te maken over de bestelling, alhoewel in nu wel zuinig aan ga doen met de olijfolie voordat het op is 😜
  Sterkte en veel kracht gewenst aankomende periode

 4. Bonjour à tous les deux de Collonges-la-Rouge.
  Pour Annemieke, la période est difficile mais elle semble accepter le départ de ses parents. Nous vous souhaitons le meilleur pour la suite,
  Bravo pour vos projets et vos réalisations, vous formez une équipe magnifique !
  Bien amicalement,

  Philippe et Nana TRACTIONS SANS FRONTIERES

 5. Alle goeds voor jullie, een fijne terugreis naar jullie stekkie.
  Verder mijn bestelling blijft staan, ik zie jullie wel verschijnen, nu eerst aan jullie zelf denken.
  Liefs Nelli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *