Oudejaarsdag

Op deze oudejaarsavond de laatste blog van het jaar schrijven.

De kerstdagen in Nederland waren fijn. Heerlijke dagen met de kinderen en kleinkinderen doorgebracht. En ook een bezoek aan de ouders mocht natuurlijk niet ontbreken!

samen met de kinderen
De kleinkinderen
Ragna, Ronja en Paco
Uit eten 1ste kerstdag met ouders

De Kwik-Fit heeft onze bus gerepareerd voor een schappelijke prijs en de remmen werkten weer. Wel kwamen er andere onheilspellende geluiden ons ter ore…..krakend geluid als je de koppeling intrapte. Nou ja, zoveel mogelijk snelweg rijden dan maar, zonder al teveel te schakelen!

2de kerstdag even uitgewaaid op het strand, en de laatste Nederlandse boodschappen gedaan. Toen zat ons bezoek aan Nederland erop.

De 27ste ’s morgens weer vertrokken. In anderhalve dag naar Brive gereden, om daar nog even wat Franse spullen in te slaan. De volgende dag een rondje rond onze voormalige woonplaats gedaan. Spullen van de reserve Magirus afgehaald, de laatste olijfolie bezorgt en koffie hier, en thee daar gedronken. Onze oude buurtjes Chris en Phil boden ons een overnachtingsplaats aan, en we aten daar ook gezellig. (Thanks so much, it was great!!)

De laatste 2 dagen onderweg gingen snel. Geen vrachtverkeer en heel rustig op de weg. We kwamen even in de verleiding om in 1 dag door te rijden, maar bleken hier toch te moe voor te zijn, dus nog 1 overnachting in Spanje en dan vanmiddag heerlijk weer thuis gekomen, verwelkomt door een stralende zon!! Wat heerlijk!

We zijn er bijna….honden opgewonden!

Thuis!!!

Na alles te hebben uitgepakt hebben we natuurlijk oliebollen gebakken en die samen met onze buurtjes opgesmikkeld.

Oliebollen eten met de buren.

Het waren vermoeiende weken, de laatste van dit jaar. Volgend jaar zullen we weer olijfolie hebben, maar we gaan het niet meer rondbrengen zoals dit jaar. Hoe wel…..daar hebben we nog maanden de tijd voor om dat te bedenken!!

Nu blij en dankbaar dat we weer thuis zijn, dat het busje het gered heeft, dat we al onze olie hebben verkocht.

En Paco…….hij blijft!

Voor het nieuwe jaar hebben we heel veel plannen, we zullen zien wat we allemaal kunnen realiseren. Reizen, gaan we ook nog doen, al zal het niet zo ver weg zijn. We houden jullie op de hoogte.

Heel avontuurlijk en gezond 2019 allemaal!!!

8 gedachten over “Oudejaarsdag”

 1. Het leukste aan vakantie is weer veilig thuis komen. Maar fijn dat jullie de kinderen , kleinkinderen en ouders heel blij hebben gemaakt met jullie bezoek. Fijn voor Paco dat hij zo’n goed thuis heeft gevonden. Ik wens jullie een heel goed nieuwjaar toe vol gezondheid, liefde en geluk. Groetjes!!

 2. Een mooi verhaal, vermoeiend ook, maar wat een levenslust. Fijn ook om weer thuis te zijn natuurlijk. En echt heel fijn dat Paco mag blijven.
  Ik wens jullie een mooi jaar en veel geluk met alles waar jullie mee bezig zijn en gaan ondernemen.

 3. Hallo

  Mooi dat jullie weer goed thuis zijn gekomen.
  Leef en geniet het leven is te kort om dat niet te doen.
  Een prachtig 2019 gewenst
  Groetjes
  Geert en Ria

 4. Fijn dat jullie weer goed thuis zijn. Heb genoten van jullie verhalen het afgelopen jaar, hopelijk gaan jullie daar nog lang mee door! Alle goeds voor 2019, liefde, zon, geluk en veel olijven….Tot ziens!

 5. Weinig nieuws..ik sluit me helemaal bij de vorige schrijvers aan … Had jij dan echt gedacht dat Paco geen blijvertje zou zijn?? Wij wisten wel beter.. Misschien tot februari??? Liefs uit Bolnuevo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *